Menu
  • 3/5/2024 - 6/5/2024
    4 Ημέρες
    289 € ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ-ΠΡΩΙΝΑ-ΔΕΙΠΝΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

    ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΣΟΥΡΩΤΗ – ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΣ

    ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ-ΣΟΥΡΩΤΗ – ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΣ

    4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

    1Η ΗΜΕΡΑ,03/05/2024: Αναχώρηση 06.30 π.μ από το Ομόνοια μας και 07.00 π.μ από το γραφείο μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα καθ’ οδόν.Συνεχίζουμε με προορισμό το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα την περιοχή της Καλλιθέας, όπου θα περάσουμε το Πάσχα μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου σε εκκλησάκι κοντά στην περιοχή , και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες. Διανυκτέρευση.

    2Η ΗΜΕΡΑ,04/05/2024: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας περνώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό, Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη. Επιβίβαση στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα (προαιρετικά έξοδα ατομικά ) στο Άγιο Όρος. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και να δούμε από απόσταση τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος, Παντελεήμονος. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα γιορτάσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης σε εκκλησάκι κοντά της περιοχής. Επιστροφή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το Αναστάσιμο δείπνο με πλουσίους μπουφέδες την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

    3Η ΗΜΕΡΑ,05/05/2024: Μετά το πρωινό μας και γύρο στις 11.00 π.μ θα ακολουθήσει γλέντι με μεζέδες και ούζο στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική και χορευτικό συγκρότημα. Το απόγευμα θα έχουμε μικρή περιήγηση, γνωριμία με κάποια χωριά της Κασσάνδρας.

    4Η ΗΜΕΡΑ,06/05/2024: Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για Σουρωτή Θεσσαλονίκης προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου – Αγίου Παϊσίου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που βρίσκονται στο καθολικό της όπως και ο τάφος του Αγίου Παϊσίου. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε για την πόλη της Θεσσαλονίκης οπού θα κάνουμε στάση για καφέ.Τέλος θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και καφέ.

    Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να μας καλείτε στα τηλ: 2108621402, 2102717135

    Κράτηση