Menu
  • 3/5/2024 - 6/5/2024
    4 Ημέρες
    295 € ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ-ΠΡΩΙΝΑ-ΔΕΙΠΝΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

    ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

    ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

    4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

    1Η ΗΜΕΡΑ,03/05/2024: Αναχώρηση 06.30 π.μ από το Ομόνοια μας και 07.00 π.μ από το γραφείο μας με ενδιάμεση στάση για καφέ. Στη συνέχεια για το λιμάνι της Κυλλήνης επιβίβαση στο καράβι για Ζάκυνθο. Φτάνοντας θα επισκεφτούμε την Πλατεία της Πόλης όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την πρώτη γνωριμία του νησιού, επίσης και εκεί θα έχουμε και το μεσημεριανό γεύμα.Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας, οπού θα κάνουμε τακτοποίηση στα δωμάτια και θα έχουμε ελεύθερος χρόνο για ξεκούραση. Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο με νηστίσιμα και μη εδέσματα σε ελεύθερο μπουφέ. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

    2Η ΗΜΕΡΑ,04/05/2024: Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε βόρεια του νησιού για Καταστάρι, Βολίμες, και το χωριό του Αγίου Νικόλαου, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μία βαρκάδα στις μοναδικής ομορφιάς γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Στην συνέχεια θα συναντήσουμε την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά, όπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα από την εξέδρα. Κατόπιν Θα επισκεφθούμε την Μονή της Αναφωνήτριας και το χωριό Αγ. Νικόλαο όπου θα έχουμε παραμονή για το μεσημεριανό μας γεύμα. Κατόπιν για Μαριές, Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στον Ναό του Αγίου Διονυσίου στην πόλη της Ζακύνθου ή στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου στην Εκκλησία της Μητρόπολης όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση με πυροτεχνήματα και γιορτινή ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, και Αναστάσιμο δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με εκλεκτά εδέσματα Χριστός Ανέστη!!!. διανυκτέρευση.

    3Η ΗΜΕΡΑ,05/05/2024: Μετά το πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να χαρούμε τους χώρους του ξενοδοχείου και κατά τις 12.00 μ.μ θα αρχίσουν να σερβίρονται πασχαλινοί μεζέδες και ουζάκι ή κρασί στο χώρο της πισίνας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει στο ψήσιμο του Οβελία. Στη συνέχεια Πασχαλινός μπουφές με ψητά αρνιά γλέντι χορός. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικά σε τοπική ταβέρνα για φαγητό, μουσική με καντάδες και γλέντι.

    4Η ΗΜΕΡΑ,06/05/2024: Μετά από το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την τελευταία βόλτα στο νησί της Ζακύνθου. Θα επισκεφτούμε τον ναό του Αγίου Διονυσίου που είναι ο πολιούχος του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το ωραιότερο μπαλκόνι του νησιού τη Μπόχαλη για καφέ και το παραδοσιακό γλυκό φρυγανιά. Κατόπιν θα παραμείνουμε ελεύθεροι στην πόλη για τα τελευταία ψώνια. Επιβίβαση στο πλοίο για την Κυλλήνη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

    ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

    • 3 Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό πολυτελές ξενοδοχείο Tsilivi Beach Hotel 4*
    • 3 Πρωινά καθημερινά σε μπουφέ
    • Δείπνο την Μ.Παρασκευή σε μπουφέ νηστίσιμα και μη εδέσματα
    • Αναστάσιμο δείπνο
    • Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με συνοδεία μουσικής γλέντι και χορό
    • Στα δείπνα περιλαμβάνοναται αναψυκτικά ,μπύρα & κρασί
    • Πασχαλινές λαμπάδες δώρο από το γραφείο μας
    • Τις Μεταφορές με Υπερυψωμένο πούλμαν
    • Τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη
    • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
    • Συνοδό του γραφείου μας
    • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
    • Φ.Π.Α

    Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να μας καλείτε στα τηλ: 2108621402, 2102717135

     

    Κράτηση